Inget nytt här på söderön

Ja ni. Dagarna passerar i godan ro och vi lever det ljuva livet. Vi gör inget vettigt om dagarna. Vi har till och med fått rutin på att göra ingenting. Kl åtta äter vi frukost. Halv nio går vi till poolen. Elva är jag på yoga. Tolv på vattengympa. Sen vid ett går vi upp på rummet och äter knäckemacka med mjukost och laddar väskan med godis och chips. Sen tillbaka till solstolarna där vi läser bok, löser kryss och äter gottgott. Runt tre är vi dästa och somnar en halvtimme vid poolen. Runt fem tar vi ett dopp i poolen och sen är vi nöjda. Upp på rummet och duscha sen vid halv sex ger vi oss ut för att leta kvällsmat. Igår blev det sushi och det var den godaste sushi vi ätit! Kanske inte konstigt, de har vunnit en Golden Fork 2013.
Efter maten spatserar vi hem. Går längst strandpromenaden, kollar på sandskulpturer och njuter av livet 💜.

Idag bröt vi dock trenden med att äta ute. Tyckte vi kunde ha en tidig afton här hemma istället så vi körde kallskuret, frukt, chips och god dricka på balkongen istället. Nöjda!


Imorgon kör vi samma rutiner - häng vid poolen och bara softa. Men imorgon äter vi ute på nån trevlig tapasrestaurang. God kväll 💜💟.

Kommentarer:

1 Muu:

Jag tycker ni har det helt underbart! Fortsätt latmannalivet

Kommentera här: