Äntligen!

Arbetsdagar gjorda: 30 (!!!!)
Arbetsdagar kvar: 10 (!!!!)
 
Puuuh, nu är det helg, sååå ofantligt skönt alltså! Tycker veckan har varit seg och nästan varje dag har det varit kataloger att dela ut av olika slag. Och nu är juli månad slut. 182 timmar har jag jobbat. Var planerad på 167 så det blev 15 timmar extra. Klirrar fint :-). 
Har inte hunnit med så mycket sedan jag kom hem. Har ätit lite bär i trädgården, bytt om och pratat med Philip i telefon. Har även dammsugit rummet och bäddat fint.
Ett paket jag tog med hem från jobbet adresserat till familjen Nilsson visade sig förvånansvärt nog vara till mig! Det är gulleponken Philip som skickat efter en present. Ett gulligt kort och ett underbart doftande Voluspa ljus. Det värmer efter en hård jobbvecka :-). Och nu är det bara två veckor kvar på jobbet! Nu kan jag skriva "näst sista....." på allt nästa vecka och veckan efter är det "sista...". Galet! Snart kommer Morgan och Nathalie. De har med sig kvällsmaten som blir en överraskning för oss andra. Och imorgon väntar paddling! Och kanske plocka blåbär ;-).