Ruggigt

Idag är det verkligen väder som en riktig novemberdag. Det viner runt knutarna och det har regnat. Usch och fy. Det är ju ett mirakel om man klarar sig undan depression. 
   Idag har skolan varit riktigt rolig. Vi hade en annan föreläsare som pratade om beteende hos djur. Skitkul var han. Han berättade bland annat om syrsornas parning och hur honan biter huvudet av hanen i "riktig BDSM-style a la fifty shades of grey". Haha.
Resten av dagen har gått i ett. Åt ett riktigt gott mellanmål när jag kom hem (se bild). Pluggade fram till Philip vaknade, sedan storhandlade vi på Coop och Citygross direkt följt av tvätt.
 
Efter att Philip gått och lagt sig igen så har jag fortsatt med tvätten och slängt typ fyra påsar skräp. Det blir en hel del skit av alla kartonger från IKEA om man säger så. Det som inhandlades på IKEA är förresten ihopsatt och jag är jättenöjd! Känner mest " varför gjorde vi inte såhär tidigare? ". Bild på torsdag som sagt. Kvar att göra i " möblemanget " är att sätta upp tavlor och ett par hyllor, sen är allt klart! Det ska vi få hjälp med på torsdag när mamma och pappa kommer hit :-). 
Pust och suck, nu är min lilla paus slut. Måste ner till tvättstugan igen och sedan är det dags för kvällsmat. Imorgon är det skola 9-15 med både statistik och seminarium. Men sen, är det lite påskledigt :-).
Just det ja, blomman på bilden är min nya orkidé. Nu har jag fyra stycken :-).