Min bäste vän och jag

Tjosan i trosan
Jag känner mig så vuxen, helt plötsligt. Tjoff flyger det in en heltidslön på kontot. Jag kommer hem halv sex om dagen. Jag är sliten. Jag fixar mat medan Philip pluggar. Jag förhör Philip på en extenta inför hans egen tenta imorgon. Packar väskan inför hemfärd och jaha. Klockan är tjugo över åtta och kvällen är slut. Mycket ledig tid idag, noot. Vill egentligen vara tvär och tycka att livet är orättvist, men ääääääh. Vad ska man med ledig tid till?
Iaf. Idag blev det alltså Camilliansk cuisine i köket. En favvis givetvis. Stuvisar med falukorv. Omg, det är så gott och lägger sig likt en betongplatta i magen, som pappa säger. Härligt säger jag, då blir jag mätt. Avslutar varje kvällsmål med nutella och det är så gott. Nyttigt också. Hehe okej.."nyttigt" får vi väl säga. 
Philip blir dock sur när jag äter i den för meningen är att den ska vara till hans rostade mackor och jag har ätit upp hälften typ. Han rycker den ifrån mig, sur-tanten!
Speaking of surtant...idag ringde verkstaden och vi ska lämna in fanskapet..oj förlåt..bilen...på måndag. Nu får de sin chans att rensa sitt smutsiga mjöl i påsen och jag räknar kallt med att de rullar fram det där jäkla vrålåket som vi fick låna sist. Den vita honda civicen i sportsmodell. Ska köra så omiljövänligt jag kan och inte tanka en liter! Nejdå, jag ska vara snäll. Lite iaf. Jag var ganska vänlig i telefonluren under samtalet idag. Alltid något. Måste jobba lite på karman känner jag. 
Iaf. Imorgon är det fredag och vi ska uppåt norr! Vetifan hur jag ska fiska upp herr Ph på vägen....antingen får han åka tåg till Hässle eller så hämtar jag upp i Lund. Det är lite skitsamma rent tidsmässigt. Får väl sova på saken. En massa fisk och skaldjur ska med i bilen med. Kan bli riktigt god doft om jag råkar glömma det där under dagen känner jag.
Nu är det SÄNGDAGS! Favoritstunden på hela dagen :).
HEJDÅ