Fullspäckad helg

Puh. Nu är alla helgens göromål avklarade och jag ligger ensam i soffan med julmusiken på. Bing Crosbys White Christmas är det som hörs just nu :-).
För att ta helgen i stora drag:
I fredags skrev jag tenta 1 i geologi, tror jag klarade den. En timme efter hemkomst kom svåger med fru och spädbarn och fredagen ägnades sedan åt fika, prat, barnmys, tacos och sällskapsspel. Vi gick alla och lade oss vid tio - de nyblivna föräldrarna helt slut, jag trött efter tentan och Philip trött efter ett morgonpass på jobbet. På lördagen stack vi till Jul på Kulturen, en julmarknad här i Lund. Blev min och Philips tredje för i år så vi köpte bara en äppelglögg. Vid två stack svågern hem och jag och Philip tog ett bad. Sedan fick jag direkt börja fixa mig inför sittningen på kvällen, inte särskilt laddad efter en natt med sisådär mycket sömn. Sittningen var rekorddålig och tråkig så jag och Elinor gick till en bar istället. Var hemma halv ett och Philip mötte mig i dörren med en kopp glögg, förfrös halva kroppen under cyklingen hem.
Och idag. Efter en underbar sovmorgon till elva gick vi upp. Philip stack halv tolv för att luncha med en kompis och jag själv stack vid ett med en väska packad med lussekatter och glögg. Jag och två klasskamrater tog bussen till Lomma.


De är stockholmare båda två så de saknar ju havet så klart. Det var en trevlig utflykt, om än kall. Och lite trött och sliten kände jag mig så klart. Så nu ligger jag nöjt i soffan och njuter av första advent. Min fantastiska julkalender som jag köpte på huseby julmarknad tog svågern med sig i fredags och imorgon ska jag öppna första luckan, som jag förstås redan letat upp :-).



Nu får det räcka med skrivandet. Ska njuta av kvällen nu. Imorgon drar föreläsningarna igång igen. Men på eftermiddagen ska jag och Philip julbaka :-).