Halloweeen

Idag har det pysslats lite grand. Eller ja, hela helgen har väl gått i det tecknet. Igår kom Mågan hit och sedan stack vi allesammans till mormor för att hämta hem en tung möbel. Behövdes mycket bärkraft! Sedan bar det hemåt med den tunga möbeln på släpet och en massa skivor (stenkakor) i bagaget. Väl hemma kånkades möbeln in och sedan blev det mys, kvällsmat och en sväng till kyrkogården också.
De sista vakna timmarna igår ägnade vi med att glo på film från Netflix. Tror vi provade två eller tre stycken innan vi fastnade för The Awakening med Robert De Niro och Robin Williams. Och en skål chips också så klart :-).
Idag har vi pysslat vidare, skåpet vi igår ställde i ett rum fick flytta in i mitt rum istället. Så där har vi möblerat om och donat och haft oss. En svettig historia att flytta det skåpet totalt tre meter, men nu är det på plats. Häftigt också att det tillhört min morfars farfar från 1800-talet och att det nu står inne hos mig!
Nu blir det lugna puckar här hemma innan vi tar tåget hem klockan 16.20. Ny kurs börjar i morgon. Hade gärna haft en hel vecka ledigt, men icke sa Nicke. Och förresten- välkommen november!