Matdag

Dagen har mest handlat om mat på olika sätt och vis. Det började redan fem minuter in i föreläsningen då tankarna svepte iväg. Det var så otroligt tråkigt att lyssna på energier och entalpi och entropi så jag drömde mig bort om vad jag vill bjuda Morgan och Nathalie på när de besöker Lund nästa gång. Positivt var att jag kom på en jättegoood förrätt, negativt att jag inte lyssnade på flera minuter :-). Andra matupplevelsen var lunchen idag! Kemicentrum är en jättestor byggnad med en väl utvecklad matsal där det varje dag serveras vegetarisk buffé för 70 kr. Vi provade den idag och det var jättegott! Fanns både soppa, pajer, pizza, pastasallad, såser, röror och hembakt bröd. Jättegott! 
Och sista matupplevelsen då, min mage har inte mått hundra idag, dels pga alla plommon, dels pga att vi åt stark mat igår. Så jag ville ha någon snäll mat, därför fick det bli pannkakor med vispgrädde och den hemkokta drottningsylten. Gott! Blev även matlåda till i morgon.
Nog om det. Har varit i skolan 8-15 idag. Mycket att göra nu så det blir mest heldagar, tyvärr! Halva vår grupp (inte jag) har haft labb idag och vi fick höra att de var i skolan till sex!! Fy fan, då vet man vad som väntar på fredag ;-/.Och så ska man skriva en labbrapport på det, lär ju inte sitta och rulla tummarna i helgen iaf.. Aja, nu ska vi inte klaga. På fredag när labben är klar ska jag hämta ut ett paket på Coop, undrar vad det kan vara? :-). Nu får det rocka, sängen och paradise hotel väntar!