Ett nyktert valborg

I förmiddags tog jag lokalbussen in till stan. Jag mötte världens vallfärd av människor med solbrillor, hattar, brassestolar och systemetpåsar. Destination: stadsparken. Polisen på plats i HUSBIL mitt på centralen. Ordningsvakter. Skrålande ungdomar. Bara ben med pytteskinn.
   Ja, är det valborg i Lund så är det, och jag har själv haft väldigt kul i den där parken. Men idag var jag väldigt glad för att slippa och istället ta tåget till Kristianstad och Cindie! Vi har haft toppenkul, gått i affärer, ätit på Grafitti och köpt med oss varsin kaka från espresso house. Det blev en choklad & hasselnötscheesecake som smakade gudomligt!
Är helnöjd med valborgsfirandet måste jag säg :-).
Halv sex tog jag tåget tillbaka till Lund för att spendera ett par timmar med Philip. Han jobbar kväll två dagar framöver så man får passa på när tillfälle bjuds. Vi har ätit mackor med sill på balkongen. Det bjöds på gratis underhållning samtidigt då ett tjejgäng sjöng Linda Bengtzing nere på gräsmattan :-P. "Ja se ungdomar" haha. Nåja, nu avslutar vi kvällen med ett avsnitt Game of Thrones!