Omg så gott!!

Då ligger jag i sängen, i väntan på flisan. Regnet börjar rulla in över stan och under morgondagens runda kan jag nog räkna med att bli lite blöt. Dagens jobb har gått bra iaf 😊! Längtar dock till imorgon då vi åker till götet med hallänningarna. Sova i hotellsäng, äta hotellfrukost, äta tapas och annat! 

På tal om mat. Idag visste jag inte hur jag skulle få ihop kvällens måltid. Jag var supersugen på avokadon som var sådär härligt mogen i kylskåpet. Ville dock (okej pallade inte) laga potatis eller kött så blev lite fundersam. Sen kom en blixt från en klar himmel: medelhavsinspirerat ofc!
Tog en skiva av mitt hembakta tomatbröd, stekte det i en panna med olivolja och riven vitlök. Under tiden gjorde jag guacamole på avokadon och fixade sallad. Resultatet: bruschetta med guacamole och rödlök, sallad med fetaost och ringlad chilimayo on top! Som jag njöt!

Vegetariskt och helt fantastiskt! Åt dock jäkligt mycket rödlök så jag hoppas magen inte spökar imorgon! Nåväl. God natt! Återkommer på väg till gbg imorgon!