Lugnaste dagen på hela veckan

Idag gick det att äta frukosten utomhus. Vilken fröjd, vilken lycka! Fick till det där perfekt kokta ägget också och det är alltid ett plus! Precis när sista tuggan tagits svepte molnen in över himlen och man fick gå in. 
Halv tolv kom kära mormor på besök för en kopp te och en pratstund. Det var trevligt att bara sitta ner och prata ett tag efter att ha flängt rundor en hel vecka.
Efter att mormor kört hem var det dock dags att aktivera sig. Dagens aktivitet: blåbärsplockning! Vi har hittat ett hemligt paradis som vi alltid kommer återvända till och jisses vad bär där fanns! Vi plockade tre liter och det märktes inte ens att där var plockat. Och som vi njöt! Solen sken i skogsgläntorna och allt ljud som hördes var en och annan fågel. Rekreation de luxe!
 
Efter hemkomst trodde jag att jag skulle ta det lugnt, men nej, varför då? Ta det lugnt ska jag göra i Lund i veckan och jag kände mig alldeles för rastlös för att sitta still. Tjipp tjopp fanns det 25 nybakta rågbullar och en Focaccia.
Sen kvällsmatsdags. Idag blev det hemgjorda pommes, chorizo och tsatsiki. Så gott!
Nu är det kväll och vi ser Media Wern innan läggdags. Imorgon är det hemfärd till Lund och träffa Philip efter tio dagar på varsitt håll så det ska bli härligt! Om mindre än en vecka är vi alla här i Markaryd igen. 
God natt!