Pengar tillbaka

Oj vilket berg av tvätt vi tagit oss igenom idag! Massor med kläder plus en hel hög sängkläder. Dels det från när Morgan och nathalie var här, dels helt genomdränkta sängkläder från vår säng. Philip har svettat ner allt under natten. Stackaren vaknade med 39 grader imorse, varm som en stekpanna. Ingen förbättring där inte. Tänkte gå till infektionsmottagningen i morgon och kolla upp lite. 

Annars har jag på egen hand storhandlat ikväll. Överfull cykel i vanlig ordning. Så trött på cykel nu. Snart 30 år och äger ingen bil, bara en sketans cykel. Får bli ändring på det!

Berget toapapper som ni ser ovan blev 60 kr dyrare än det skulle och för en gångs skull tog jag mig i kragen och sa till. Det var det värt för att förutom att få de 60 kronorna tillbaka gavs en check på 30 kr att handla i affären. Rätt sjysst ändå! Det är ju två påsar chips 😉. I övrigt har vi kollat Schindlers list ikväll. Såå bra film! Kan varmt rekommendera den. Dags att leka lite nurse och kolla febern på Philip nu. God natt!