Oiski polski

Ja, som jag trodde listade mina päron ut vart jag och Philip ska åka i sommar hur lätt som helst. Det var Philips (dumma) idé att lägga ut ankomst/avgång då han trodde det skulle bli huuur klurigt som helst. Det trodde dock inte jag och det var det ju inte heller. Nå väl. Vi är väldigt exalterade över vårt lilla resmål som är en kryssning mellan Karlskrona och Gdansk i Polen. 
Vi slog på stort och valde en fiiin Panorama Class- hytt med lyx i form av LCD-tv och havsutsikt bland annat. 
Det ska bli sååå mysigt! Tanken är att båten avgår från Karlskrona på kvällen. När vi går ombord har vi ätit på någon mysig restaurang i Karlskrona så vi är mätta och belåtna. Sen botaniserar vi i Tax Freen, utforskar båten och går till vår Panorama-hytt och äter snacks. Under natten tar båten oss till Gdansk. På morgonen äter vi frukost i frukostbuffen och sedan utforskar vi staden, äter på café och shoppar massor! Båten går inte förrän nio på kvällen så vi har plenty of time! Men när vi väl är tillbaka på båten har vi en middagsbuffe att se fram emot! 
Båten är tillbaka i Karlskrona morgonen därpå. 
En två dagar lång resa som kan bli hur kul som helst :-). Vi är nästan lite sugna på att boka en till...
Nu ska vi borsta tänderna och knyta oss. Jag har haft statistik i skolan hela dagen men det har varit ganska kul! I morgon har jag skola 9-16 och ska sedan till en kompis och äta kvällsmat.