Som vanligt ser man ut som en man!

Igår var det strålande sol. Philip tyckte att det vore skoj att cykla till Lomma och ja, why not? Det var drygt 11 km dit men vem har bråttom? Solen stekte på himlen så jag fick i vanlig ordning ha keps på mig, därav min titel att se ut som en man! När vi kom fram var stranden smockfull, verkligen jättefull av människor! Vi kände lite på vattnet men det var kallt😃.
Vi hade motvind hela vägen dit så det var desto mer tacksamt att cykla hem. Ändå var jag helt genomblöt av svett när vi var hemma! Efter en svalkande dusch dukade vi fram lite lyx på balkongen, nämligen kräftor! Mums vad gott det var med aioli.
Idag då. Vaknade tidigt av svettig nacke i ett stekhett rum. Pust. Gick upp ganska tidigt också då jag lovat att möta en kompis. Hon ville prova på att dansa på ett ställe som hade öppet hus idag och vips var vi inne på en lektion i POLE DANCING. Lyckades faktiskt se lite graciös ut ett tag men nu har jag skavsår på benen...
Sen ville vi gå på ett pass i Disco men det var två timmar tills dess att passet skulle börja så vi fyllde ut genom att gå på andra pass. Vi råkade gå på ett pass vi inte fattade vad det var och det visade sig vara Modern dans. Gud vad flummigt det var... Man fick gå fram i par och "lyssna till musiken och dansa hur man ville". Medan alla tittade på. Jääääätteflummigt (och pinsamt). Nåväl. Discodansen var iaf jättekul. Måste fundera på om det är värt att pröjsa drygt tusenlappen för en termin... hm ..Nu är jag trött på att dra pekfingervalsen så det får räcka såhär. God natt!