Tjugo nyanser av grönt

Tjo i stugan.
Snart är det sovdags då Philip ska upp tidigt och fiska imorgon bitti och jag har heldag i skolan. Hoppas nu verkligen att pojken kan dra hem några torskar så vi kan fylla frysen med vildfångad torsk! 
Jag är inne i en period där jag sover mindre än vanligt och vaknar pigg som en mört. De senaste dagarna har jag somnat vid tolv och vaknat  klockan sju på morgonen. Detta brukar i Camilla-mått vara för lite sömn men inte nu inte. I morse var det alltså samma visa så när jag trodde att klockan närmade sig lunchtid var den inte mer än kvart i tio! Frukosten sedan länge förtärd och alla sociala medier avskannade. Tänkte att jag bara inte kunde sitta och rulla tummarna så det fick bli en promenad till favvisen St Hans backar. Blev sittande på toppen i en halvtimme och bara glodde. Det var fridfullt kan jag säga! Men när det tornade upp en massa åskmoln tyckte jag det var dags att gå ner från Lunds högsta kulle. Hade inte lust att låta mitt huvud agera strömledare!😁
Tanken var att jag och A skulle dra till Lomma idag och bada, men vädret ville inte riktigt! Ända fram till tre låg det åsk- och regnskurar över Lund/Malmö/Lomma så vi ställde in och bokade istället bio. Vi såg Mothers day som var en väldigt behaglig och småkul film! Väl hemma mötte jag Philip och kvällen har bestått av plugg för min del (korrekturläsning samt opponering på ett arbete), kvällsmat i form av spätta, potatis, sallad och smörsås samt senaste avsnittet Game of Thrones.   En mycket bra dag!