Sällskap i bilen

Hej!
Idag har jag haft sällskap i bilen hem, av Mr Pumpkin:
Han pratade inte så mycket så det blev mest att vi lyssnade på radion... men klart man ska ha en lokalproducerad Brösarpspumpa till Halloween. Imorgon ska han bli med ögon, näsa och mun :). 
I morse var det premiär! Hela rutan täckt med frost och is så det var bara till att ta fram skrapan och på med ac. Uuuh, ser inte fram emot en lång vinter med sådant...nu har jag haft tur ett par dagar med torr vägbana. Värre blir det väl när regn och rusk kommer. Men det tar vi då!
Ikväll har jag och Ph kollat på lägenhet. Den var jättefin, verkligen. Men känner att jag är feg, 2,100 000 lägger man inte helt lätt utan att tänka efter. Det är utgångspris dessutom och med tanke på att det är en hörnlägenhet så lär priset säkert gå upp i 2,4. Åååh vad gör man?! Vi vill så gärna bo större juuu. Men vill även ha trädgård och allt det där som hör ett hus till :(. Vi känner att om vi flyttar till större lägenhet så är det för en tidsperiod på minst 2-3 år och det känns sådär för en som har så gröna fingrar som jag. Dessutom är vi lite bortskämda med den här lägenheten vi har nu. Den ligger högst upp, har inglasad balkong, morgonsol i kök/sovrum och kvällssol i vardagsrummet. Vi vill ju MINST ha allt det om vi ska lägga över 2 miljoner på ny bostad. Ack och ve. Vi får sova på saken.
Idag är jag trött. Fattar INTE hur jag orkat gå i skolan så länge och lyssna på människor?! Jag är helt slut i huvudet efter en dag med att lyssna på två snubbar. Har suttit och ritat både lussekatter, ljus och konstiga föremål i utbildningshäftet. Men jag har lyssnat också, det lovar jag (lite). Dags att borsta tänder och nana kudden. Imorgon fortsätter ekorrhjulet!