Jag älskade det!

Ja ni instagramfollowers har säkert redan koll på dagens happening. Efter att jag jobbat, kommit hem och väckt Philip samt själv tagit en powernap föll lusten på och vi styrde kosan mot Lomma. Vädret var mestadels sol och 20-23 grader nånting och det fick duga. Här skulle badas! Jag vägrar växa upp och bli badkruka 😁💪🐟.

Vi lade ut våra handdukar och lät solen göra oss varma. Under tiden tittade vi på alla kite-surfare (de som styr sin bräda med hjälp av en drake uppe i luften) och andra badnymfer. Efter en kvart var det dags och visst var det lite kyligt men vi gick tappert i. När vattnet nådde midjan doppade vi oss och instinktivt vill man resa sig igen. Men vi simmade lite och helt plötsligt kändes det bara skönt! Underbart! Vi simmade runt i goda 20 minuter sen gick vi upp och klädde på oss och styrde kosan mot sushihaket Rå epok. 

Ska man tro internet har det varit 16 grader i vattnet idag. Inte mycket att skryta med men jag kan iaf skryta med att jag inte blivit badkruka som mor min 😁😁. Det är ju riktigt skönt när man kommer i och jag tror att kroppen mår prima av det!

Imorgon åker ph till Halmstad för att umgås med kalle. Spela dataspel, äta pizza och sova över. Jag ska se till och göra lite ecotech, städa och sticka. Ja och jobba först förstås!
God natt💚.