Statistik, svettdroppar och kärlek

Hej och hå vecka 40!
Tänk att jag redan gått fyra veckor i skolan. Fyra veckor av ungefär 120 avklarade. Jag har alltså gjort 1/30 av min skoltid nu. Peppande eller omotiverande? Svårt att säga.
Helgen som varit har varit bra. Det blev en hel del trädgårdsarbete, men också ett besök ut till Laholm city för att hälsa på bror och N.
Resan tillbaka till Lund tog 45 minuter extra då det blev byte i Eslöv och sedan körning via Teckomatorp. Och när jag kom hem möttes jag av en underbar syn i varje hörn av lägenheten, tydligen gör jag något rätt ;-) (se bild).
Idag har grupparbete nummer två inletts och det är ungefär sju resor svårare än det förra. Men jag har en bra grupp så vi fixar det nog. Kortfattat så ska vi samla data och föra in i olika diagram med ett kritiskt öga, sedan göra regressionsanalys, Mann-kendall-test och analysera om det bör bli en Kuzner-kurva. Hängde ni med? ;-)
Iaf så har dagen varit bra men man blir så trött i huvudet av siffror och diagram. I sin helhet såg dagen ut såhär:
07.30- Philip kom hem från nattjobb. Åt frukost tillsammans.
08.00- Gick och lade oss. Jag snoozade till 09.
09.00-09.40- Förberedelse inför skola.
10.15-16.00- Skola
16.15-16.45- Hemkomst. Pratade med Philip.
17.00-18.00- Friskispass
... och nu sitter jag svettig i soffan. Ph jobbar natt IGEN så jag är själv. Ska se Downton Abbey och Paradise Hotel och plugga om jag orkar. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen laga pannbiff och klyftpotatis.