Helg, mil och zink

God kväll denna fredag! Så härligt att vakna och vara ledig med Philip vid sin sida! Idag har vi inlett dagen med en god frukost med kokt ägg och rågbullar, muuums! Sedan blev det simning! Vi köpte kombinerat sim/bad så vi både kunde simma och vara i äventyrsbadet. Philip tyckte vi skulle simma 1 km vilket lät fasligt långt men det var faktiskt inte mer än 40 längder. Sagt och gjort , cirka 30 minuter och 1 km senare hade vi simmat klart och njöt sedan i äventyrsbadet, det hade vi förtjänat! Sedan blev det en sväng inom Erikshjälpen för att hitta outfit till 90-talsfesten nästa helg och sedan hem. Philip gjorde lunch medan jag pluggade och sedan intog vi pasta och köttfärssås framför tvn. Vi hann inte vara hemma mer än 1,5 timme för sedan var det dags att gå på bio. Vi såg Miss Peregrines besynnerliga barn i 3d. En film gjord av Tim Burton så lite speciell men ändå väldigt bra! Nu ska vi avsluta fredagen med lite tv i sängen 😃. En väldigt bra fredag i must say!
Även gårdagen var väldigt bra, hade skola en timme bara. Sen stack jag hem och åt lunch och sedan gick jag milen minsann! Här ligger vi inte på latsidan inte!
När jag var hemma igen fortsatte jag att vara hurtig och städade hela lägenheten. När jag och Mr P har helg tillsammans ska här bannemej vara rent och snyggt!
Om ni tror att 'göret' tog slut där så tror ni fel! Är det helg så är det (en dag tidigt dessutom) så vi festade till det och gjorde hemgjorda dumplings, mmm!
 Sen var energin slut så jag hann inte mer än lägga huvudet på Philips axel innan jag somnade.
Och på tal om energi. Jag har visst fått reda på att jag har zinkbrist och brist på folat. Trodde inte det skulle va nåt 'fel' på mig men det fanns visst en anledning till varför jag känt mig trött, nedstämd, lättirriterad och saltat ihjäl maten samt tappat hår. Ja se på fan... Härnäst blir det multivitanmintablett! Nu hörrni, nu ska vi se tv. Men med min zinkbrist går väl gardinen ner om ett par minuter. Det är helt galet hur fort jag kan somna. Det sägs att det tar cirka sju minuter, men, true story, för mig tar det max två. Skyller allt på mina brister off course! Nog tjatat. Ha det så bra mina trogna läsare!