Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en fantastiskt skön vecka på Mallorca! Känslan av att vara utvilad har äntligen gjort entre hos oss, efter 2,5 veckas semester. Skönt då att en halv vecka är kvar :).
Hemresan gick smidigast möjligt. Vi lyfte i tid, piloten var en rolig jäkel och jag gjorde det jag var bäst på:
Vi landade halv tolv inatt, fick bagaget innan tolv och var hemma innan ett. Innan två sov vi gott och att sova i den egna sängen är ju något alldeles särskilt, eller hur? Vi vaknade utvilade vid halv tio och efter det har det pysslats här hemma. Handlat mat. Jag har gjort granola. Vi har bokat tvättid. Packat upp väskorna. Rensat lite, slängt skräp mm. Allt känns bra här hemma :). Lite ljus har fått åka fram för att välkomna hösten och jag har börjat kolla ikapp idol.
Nu är det afton och vi myser in oss. Vi ska förmodligen kolla film eller spela tv-spel. Philips nya handkontroll hämtades ut på posten idag så nu är det full fart i den virituella världen som gäller! 
Nåväl. God afton önskar vi här från Lund. Nu ska ljusen tändas för lägenheten håller äntligen behaglig temperatur och fläkten har fått flytta ned i förrådet tillsammans med resväskorna :).
 

Kommentera här: