Full rulle, tuut tuut

Hejsan svejsan!
Igår lämnade vi Öland bakom oss. Natten var helt okej men det var väldigt blåsigt! Det märktes inget i tältet men det lät en hel del 😁.
Vi packade ihop vid nio, lastade in allt i bilen och gjorde sedan frukost. Vi hade ingen mer frystorkad mat men nyköpt fralla med gurka och skagenmjukost och ett nykokt ägg dög mer än väl!
Vid 11 lämnade vi ön och bilade hemåt. Vi hade tänkt stanna och luncha på vägen men hungern infann sig inte riktigt så vi åkte hela vägen till vårt älskade Lund🖤.
 Väl hemma åkte tälten ner i förrådet och resväskorna åkte upp. Vi packade upp, badade och for sedan iväg och åt sushi med Philips familj på sjukhuset. Sen var vi trötta och redo för sängen. 
Idag vaknade vi av alarmet vid åtta. Frukosten intogs och sedan körde vi söderut till Jonas och Myresjö. Det är äntligen dags för slutbeställning så nu ska huset tillverkas i Tyskland! Om 2 veckor vet vi inflyttningsdatum 😀👍. Idag valde vi även detaljer så som dörrar, trappa, golv, duschset, blandare och mycket mer. 
När vi väl kom därifrån körde vi hem och jag proppsade på att vi skulle träna. Philip tyckte att det lät helt ok så vi stack till gymmet och körde lite ditten och datten. 

Sen blev det dusch, prat med bullpappa (mågans nya namn nu när han är pappaledig 😁) och lite röj här hemma. Har skrubbat rent badkaret med JIF (vilket dunderpreparat!!), satt igång en maskin disk, plockat kläder och börjat packa resväskan. 
Det var det hela! Ikväll ska vi äta ute på ett ställe som heter Pintxos. Philip har ett presentkort på 500 riksdaler att förbruka på mat i Lund så vi slår till. Tror det är ett tapas-ställe 😊. Sen imorgon åker vi till mryd city för lite häng med familjen på dagen och sedan kompisar på kvällen. Vi åker hem igen efteråt för sen behövs lite återhämtning och navelpill innan resan går av stapeln. 
Nu: balkong och bokläsning!

Kommentera här: