Äntligen i mål!

 Ja minsann. Samtidigt som hösten drog in:
.. så tog vi semester! Vädret har vi inga problem med. En solsemester väntar och det är svalare i lägenheten 👍.
I fredags åkte vi upp till markaryd. Humöret på topp (ja konstigt vore det väl annars?) och vi möttes av dofterna av husmanskost. Mums!

På lördag kom Morgan, Nathalie och Leo. Innan det var dags för kräftskiva för min familj och 60årsfest för mig och Philip så hann vi med en stor portion umgänge, mys och spel. 

Sen vid fem var det dags att åka till Älmhult. 24-personers trerättersmiddag på Ikeahotellet i Älmhult. God mat och trevligt sällskap. Philip drack två öl och ja....
😂😂😂😂skämt åsido. Han var inte full men det ser ut som att han håller på att fyllesomna iklädd en mus-outfit. 

För en viss tjej är han favoritfarbrorn. Väldigt gulligt men Philips armar håller på att gå av ibland 😀.
Vid tolv tog vi bilen hem i regn och rusk. Somnade på studs och vaknade vad som kändes som ett ögonblick senare vid åtta. Slog ett öga ut i uterummet och där syntes resterna av kräftskivan. Fick med mig Morgan på tåget och sen röjdes 12 stolar, 2 bord, dynor, dricksglas i massor, en mögelost och mycket annat bort från uterummet. Ett våttorrkat golv senare var rummet återställt och vi kunde njuta av en god frukost. 
Vi åkte mot Lund vid fem och strax innan Hässleholm somnade jag till tonerna av Rättegångspodden. Mysigt. Regnet mötte oss innan Höör och här i Lund är det 17 grader och massor regn. Kvällsmaten blev morots- och kokossoppa med baguette. 

Nu har vi myst in oss i sängen och ska kolla film. Nu inleds semestern och vi får se vad vi tänker hitta på 😊. En god natts sömn med täcke lockar nu!





Kommentera här: